Vaky na mléčný prášek a škrob jsou velice podobném vakům na cukr a sůl, jde o extra čistou výrobu a používá se jak kašírovaná tkanina, tak režná tkanina s vloženou polyetylénovou fólií. Rozdíl je v zátěsu švů, vzhledem k jemnosti mléčného prášku a škrobu se používá tzv. trojitý zátěs, aby bylo zabráněno úniku obsahu a tzv. proprašování.
Zeptejte se, doporučíme:
Mléčný prášek + Škrob
Vak na mléčný prášek a škrob
Vaky na mléčný prášek a škrob jsou velice podobném vakům na cukr a sůl, odlišují se trojitým zátěsem švů pro zabránění tzv. proprašování plněného materiálu.
Ukázat více
Vodivé a antistatické vaky
Speciální skupina vaků vhodná do výbušného prostředí, či pro přepravu a skladování potencionálně výbušných materiálů. Vaky jsou konstruovány a testovány dle normy ČSN EN IEC 61340-4-4, ČSN EN 61340-2-3.
Ukázat více
Extra čisté vaky
4 bodové vaky se širokým použitím v potravinářském průmyslu, vyráběné dle normy ISO 22000 a schématu FSSC 22000 pro většinu sypkých a objemných materiálů s objemem do 3 m³. Vaky lze doplnit o konstrukci či polyetylénové fólie dle potřeb zákazníka.
Ukázat více