Vaky na mletý vápenec jsou velice podobném ostatním vakům na potraviny. Jde o extra čistou výrobu a používá se převážně kašírovaná tkanina. Rozdíl je v zátěsu švů, vzhledem k jemnosti mletého vápence se používá kompletní zátěs, aby bylo zabráněno úniku obsahu a tzv. proprašování. Časté je také provedení s vnitřní konstrukcí.
Zeptejte se, doporučíme:
Mletý vápenec
Vodivé a antistatické vaky
Speciální skupina vaků vhodná do výbušného prostředí, či pro přepravu a skladování potencionálně výbušných materiálů. Vaky jsou konstruovány a testovány dle normy ČSN EN IEC 61340-4-4, ČSN EN 61340-2-3.
Ukázat více
Vak na mletý vápenec
Vaky na mletý vápenec jsou převážně z kašírové tkaniny. Použitím kompletního zátěsu švů je docíleno prach těsnosti obalu a časté provedení s vnitřní konstrukcí zaručí tvarovou stálost naplněného vaku.
Ukázat více
Extra čisté vaky
4 bodové vaky se širokým použitím v potravinářském průmyslu, vyráběné dle normy ISO 22000 a schématu FSSC 22000 pro většinu sypkých a objemných materiálů s objemem do 3 m³. Vaky lze doplnit o konstrukci či polyetylénové fólie dle potřeb zákazníka.
Ukázat více